Sent ute? Då kan du spara pengar!

  • Våra sista minuten-resor är extra prisvärda, eftersom vi och våra lokala samarbetspartners vill fylla upp de sista platserna på de här resorna – så här finns pengar att spara!
  • De här resorna blir ofta snabbt fullbokade, och det är först till kvarn med betalning som får plats. Vi kan därför inte garantera att du får en plats på resan förrän vi fått in din betalning och hunnit säkra en plats åt dig.
  • Vi rekommenderar att inte boka flygbiljetten förrän du fått en slutlig bekräftelse från oss. Observera att startdatumet är det datum resan påbörjas i landet. Ofta behöver du starta från Sverige dagen innan för att passa in ankomsten.
  • För att få specialrabatten behöver du bara göra två saker: Gilla oss på Facebook om du inte redan har gjort det, och klicka på länken för att hitta rabattkoden. Skriv in den i din bokning, så drar vi av rabatten på din faktura. (Har du inte Facebook? Mejla oss så skickar vi koden.)
  • Erbjudandena på den här sidan byts ofta ut, och antalet platser är begränsade – så vänta inte för länge med att boka om du har hittat en resa du vill åka på.

 

Listan senast uppdaterad: 12 december

STARTRESALAND/LÄNDERRESLÄNGDSPECIALPRISRABATT & RABATTKOD
20 jan18 till 29: Upplev Thailand från Norr till SöderTHAILAND17 dagar14.700:-

12.700:-

Rabatt: 2.000 kr

Hämta din rabattkod här!

23 janUpplev vackra Vietnam från Norr till Söder [TAC+]VIETNAM15 dagar15.400:-

13.400:-

Rabatt: 2.000 kr

Hämta din rabattkod här!

25 janÄventyrsresa i Indien: Rajasthan, Agra & VaranasiINDIEN22 dagar12.900:-

11.400:-

Rabatt: 1.500 kr

Hämta din rabattkod här!

26 janAktiv resa: Upplev Burmas höjdpunkter [TAC+]BURMA15 dagar21.700:-

18.700:-

Rabatt: 3.000 kr

Hämta din rabattkod här!

Med reservation för oavsiktliga felskrivningar och för att en resa kan ha sålt slut eller ändrat pris efter vår senaste uppdatering.


Missa inte våra specialrabatter och andra erbjudanden – Gilla oss på Facebook! 


 

aventyrsresor-och-aktiva-gruppresor-i-asien-tacVill du veta mer om någon av de här resorna, eller har du några frågor och funderingar kring våra resor i allmänhet?

Fyll i formuläret så hör vi av oss! :)