Äventyrsresor, aktiva gruppresor och singelresor genom Burma/Myanmar!


OBS: På grund av militärkuppen i Myanmar den 1 februari är läget i landet osäkert och vi vet inte när vi kan ta emot resenärer här igen. Vår förhoppning är att stridigheterna tar slut inom kort och att att den folkvalda regeringen får tillbaka makten, och därför är våra resor till Burma/Myanmar fortfarande bokningsbara.


Upptäck Burma på en av våra äventyrsresor! Här hittar du flera aktiva gruppresor till Burma, där du slipper lägga din tid och energi på att hitta någonstans att bo, boka bussbiljetter och hitta till de ställen du vill besöka. 

Att resa runt på egen hand i Burma kan vara lite knepigt. Landet öppnade upp på allvar för turism för bara några år sedan, och det är brist på hotell. Man bör boka långt i förväg för att slippa lägga tid och energi på att leta efter ett ledigt rum på varje nytt ställe man kommer till, och infrastrukturen är fortfarande under uppbyggnad.

På våra äventyrsresor till Burma slipper du de problemen. Du kan bara hänga med och ta dagen som den kommer. Du har även möjlighet att välja till vissa aktiviteter under resans gång, för att göra det så flexibelt som möjligt för dig. Du betalar bara för de extraaktiviteter du vill vara med på, och kan välja att göra något annat på egen hand om du hellre vill det. För dig som åker solo eller med någon annan än en partner finns även några singelresor om året till Burma.

Båda våra gruppresor i Burma börjar och slutar i Rangoon, och tar dig genom både Burmas mest populära turistdestinationer, som mytomspunna Mandalay, den fascinerande ruinstaden Bagan och vackra sjön Inle, men också till mindre kända ställen som Kalaw, där du kan gå på trekking och se ett Burma som inte många turister får uppleva.

Vi har även en resa i kategorin TAC+ i Burma, där mer ingår i priset från början. På den resan ingår två inrikesflyg, för att du ska hinna se så mycket som möjligt under din resa.

Välkommen till vårt Burma - eller Myanmar, som ju landet officiellt heter. Men eftersom Myanmar är ett namn som militärdiktaturen införde mot folkets vilja använder vi i första hand det gamla namnet. Passa på att upptäcka det här spännande landet nu, medan det fortfarande är genuint och oförstört!

myanmar-burma-aventyrsresor
Vårt tips

Aktiv gruppresa: Burma på två fullspäckade veckor

I Burma/Myanmar finns något för alla som är intresserade av kultur, historia, religion - eller bara av att resa till nya och spännande platser. Upptäck Burma på den här äventyrsresan som tar dig till både kända och okända platser i det här fascinerande
13 dagar
Hela året
6/10
gruppresa-burma-myanmar-bagan
Populär

Aktiv resa: Upplev Burmas höjdpunkter [TAC+]

På den här resan genom spännande Burma får du uppleva alla "måsten", och dessutom upptäcka oexploaterad landsbygd utanför den lilla staden Myaing och vandra i vackra Kalaw. Utforska fascinerande Bagan med alla dess tempel, lär känna klassiska Mandalay och njut
15 dagar
Hela året
6/10