Gruppresor, Rundresor, Ungdomsresor, Matresor och Familjeresor i Japan!

Att resa i Japan är både lätt och svårt. Det som gör det lätt är landets suveräna kollektivtrafik, som smidigt och snabbt tar dig tid du vill - om du lyckas få de som säljer biljetterna och kör bussen att förstå dig! Det är nämligen något som gör resande i Japan på egen hand lite mer komplicerat: de flesta japaner förstår inte mycket engelska, och även om de är artiga och hjälpsamma kan det vara svårt att göra sig förstådd.

Därför kan det vara lite knepigt att resa runt på egen hand i Japan. På våra gruppresor slipper du det problemet. Vi har en erfaren guide som fixar biljetter och hjälper dig med andra praktiska saker där språkförbistringen kan sätta käppar i hjulet, så att du kan fokusera din tid och energi på att uppleva den fantastiska kulturen istället.

Att sammanfatta Japan på några få meningar är nästan omöjligt. Här möts traditionellt och ultramodernt, och kontrasterna är stora mellan livet på landet och storstadspulsen. En sak är dock säker: Japan bjuder alltid på något oväntat runt hörnet!

Om du är mellan 18 och 35 kan du hänga med på vår specialresa från Tokyo till Osaka. Läs mer om våra resor för unga här!

Att resa i Japan är dyrare än i de flesta andra länder i Asien. Prisnivån generellt är ungefär som i Sverige, och ibland ännu högre. Därför kostar våra gruppresor till Japan mer än våra resor i andra länder - men jämför gärna våra priser med liknande resor till Japan hos andra arrangörer och återförsäljare.

Funderar du på vilken av våra gruppresor till Japan som passar bäst för dig? Hör av dig, så hjälper vi dig att välja!

reskompisar-japan-gruppresa
18-35

Upp till 35: Upplev Japan från Tokyo till Osaka

På en här roliga gruppresan får du uppleva Japan tillsammans med andra under 36. Den passar bra för dig som har begränsat med tid - eller för dig vill ha en kortare resa som del av en längre vistelse i Japan. Resan
10 dagar
Hela året
6/10
gruppresor-rundresor-japan

Kortresa: Nio dagar med Höjdpunkter i Japan

En aktiv gruppresa för dig som vill uppleva Japan men har begränsat med tid - eller för dig vill ha en kortare resa som del av en längre vistelse i landet. Resan börjar i Tokyo och slutar i Kyoto. Obs:
9 dagar
Hela året
6/10
gruppresa-japan
Populär

Kortresa: Japan från Tokyo till Osaka [TAC+]

En aktiv gruppresa för dig som vill uppleva Japan men har begränsat med tid - eller för dig vill ha en kortare resa som del av en längre vistelse i landet. Resan börjar i Tokyo och slutar i Osaka. Obs:
8 dagar
Mars – nov
6/10
familjeresa-japan-

Familjeresa: Lär känna spännande Japan [TAC+]

En intressant familjeresa genom Japan - från Tokyo i öster till Hiroshima i väster. Upplev både det traditionella Japan och det ultramoderna! Det här är en av våra TAC+ resor, där mer ingår. Läs mer om vad det innebär här. Obs: När körsbärsträden
12 dagar
Apr – Okt
5/10
rundresa-japan

Rundresa i Japan: Genom Soluppgångens Land [TAC+]

Upplev Japan från Tokyo i öster till Hiroshima i väster på den här resan som tar dig till några av Japans största sevärdheter med landets snabba och pålitliga kollektivtrafik. Resan börjar i Tokyo och slutar i Kyoto. Det här är
13 dagar
Feb – Nov
6/10