Aktiva Gruppresor, Rundresor, Ungdomsresor och Äventyrsresor till Laos!

Vi har flera aktiva gruppresor till Laos att välja mellan. Alla börjar i Bangkok i Thailand, och du kan välja mellan att "bara" följa med genom Thailand och Laos eller att fortsätta cirkeln runt Indokina genom Vietnam och Kambodja tills du kommer tillbaka till Bangkok igen. 

Samma alternativ finns även för dig som är mellan 18 och 29, och helst åker med personer i samma ålder. Läs mer om våra resor för dig under 30 här.

Laos är ett land som ofta beskrivs som "bortglömt". Det har inte Thailands stränder, Vietnams folkmyller, Kambodjas historiska monument eller Burmas unika kultur. Däremot har Laos något som gör det till ett våra favoritländer att resa runt i - ett avslappnat tempo, vänliga människor och en känsla av att vara i Thailand för 20-30 år sedan.

Missa inte tvådagarsresan med båt längs Mekongfloden som ingår på alla våra gruppresor till Laos, UNESCO-skyddade Luang Prabang och Vientiane - Sydostasiens mest relaxade huvudstad.

Är du nyfiken på att resa till Laos? Hör gärna av dig så berättar vi mer!

gruppresa-unga-laos
Under 30

18 till 29: Norra Thailand och avslappnade Laos

En avkopplande gruppresa för dig under 30! Lär känna Chiang Mai i norra Thailand och utforska vackra Laos - ett av Sydostasiens mest relaxade länder. Du reser tillsammans med andra, men har ändå frihet att göra något på egen hand
14 dagar
Hela året
5/10
Under 30

18 till 29: Thailand, Laos, Vietnam & Kambodja

Är du sugen på att backpacka runt i Sydostasien, men saknar ressällskap? Den här aktiva gruppresan för dig mellan 18 och 29 passar perfekt för dig som inte vill lägga en massa tid och energi på att planera, boka hotell,
35 dagar
Hela året
7/10