Christoffer i Vietnam

"Stort tack för all hjälp innan jag åkte! Det märks att ni faktiskt har koll på de länder ni säljer resor till... jag kollade lite med ett annat företag innan jag fick kontakt med er, och de svar jag fick av dem kändes som de googlade fram. Och ändå var det mesta fel!"

Amanda i Thailand, Laos, Vietnam & Kambodja

“Jag rekommenderar den här resan till alla som planerar att backpacka i Sydostasien men inte har någon kompis som kan eller vara borta lika länge. Här får du både kul resekompisar i samma ålder och en bra reserutt. Mitt personliga favoritland var Kambodja, men hela resan var mycket bra.”

Lisette i Indien

"Allt var superbra! Snabbt och enkelt att boka, bra hemsida med tips inför resan, bra pris, bra guide och en trevlig grupp. Fick även bra service innan avresa. Jag kommer att boka med er igen!"

Annica i Thailand

"Det här var fjärde gången jag var i Thailand, och det var den absolut bästa. Tidigare har jag backpackat som 19-åring och åkt på två charterresor. På den här resan får man det bästa av båda världarna – resa runt och uppleva saker utan att behöva planera och styra upp alltid själv."

Liv i Indien

"Jag vill tacka för en mycket bra resa, och för den hjälp jag fick innan jag åkte. Era rekommendationer var klockrena – södra Indien är som gjort för mig. Alla var så vänliga och tillmötesgående och det här är en resa som passar alla – oavsett ålder! Tack igen!"

Johan i Kina

"Fantastisk resa med sköna människor. Rekommenderar den varmt till alla som är sugna på en annorlunda och prisvärd resa där man får uppleva massor. Längtar redan tillbaka till Kina!"

Marco i Laos/Thailand

"Allt har funkat kanon och jag har inget att klaga på. Laos var otroligt vackert, och mitt tips till andra är att vara beredda på att vägarna inte är så bra och att boendet är ganska basic på vissa ställen, men jag längtar redan tillbaka dit. Fast nästa sommar blir det nog Vietnam först! :) "

Fredrik i Nepal

"Den här resan var över alla förväntningar. Ett mycket prisvärt sätt att uppleva Kathmandu & vandra i Himalaya. Tips! - var beredd på att trekkingen är ganska tuff. Det är flera timmars vandring på steniga stigar på hög höjd. Bra vandringskängor är ett måste."

Familjen Thorsell på Borneo

”Vi är mycket nöjda med vår familjeresa till Borneo. Det var kul att uppleva alla spännande djur och natur och tjejerna tyckte det var roligt att lära känna andra barn och träna på att prata engelska med dem. Resan hade en bra blandning av äventyr och avkoppling och guiden Najwa var kanon!”

Sabine i Mongoliet

”Jag ville ha ett riktigt äventyr, och det fick jag! Det här är en resa för de som vill uppleva något annorlunda och unikt, släppa vardagen och vidga sina vyer.”

Anders och Kicki på Bali/Java

"Vi hade en jättebra resa på alla sätt. För oss passade det perfekt att få det praktiska med hotell och transport ordnat men ändå få uppleva mycket under resan och inte bara ligga på en strand i tre veckor. Vi kommer att rekommendera er!"

Carina på Sri Lanka

"Ett utmärkt sätt att uppleva Sri Lanka utan att det kostar en förmögenhet. Var beredd på enkelt boende – vill man ha lyx är det här inte rätt resa – men det var trevligt att resa ihop med andra och jag skulle inte tveka att åka på en sån här resa igen. Kanske blir Nepal till sommaren!"

Sarah i Japan

"Den här resan var ett perfekt för mig. Som ensamresenär var det skönt att ha en guide som hjälpte till, och jag fick massor av nya vänner som jag kommer att fortsätta hålla kontakten med. Tack för all hjälp innan avresa, er snabba och trevliga support får också högsta betyg!”

Alayna i Indonesien

"Tack så mycket för en bra resa. Allt fungerade bra och jag tyckte det var bra att man hela tiden själv kunde välja vad man skulle äta eftersom jag bara äter mat tillagad på ett speciellt sätt på grund av min religion. Borobudur och Prambanan var fantastiskt att få se i verkligheten!"

Maja i Nepal

"Jag har haft en fantastisk tid i Nepal. Kan verkligen rekommendera alla att åka dit – spännande kultur, trevliga människor och otroligt vackra bergslandskap. Stort tack för att ni hjälpte mig få ihop allting innan jag åkte!"

Frågor eller funderingar? Kontakta oss!