Prisvärda Äventyrsresor, Singelresor och Gruppresor till Sri Lanka!

Upplev Sri Lanka på en av våra äventyrsresor! Sri Lanka är ett intressant land att resa runt i, och kan beskrivas som ett "Indien light" - inte lika stort, inte lika extremt väder under vissa perioder, inte lika överbefolkat och inte lika intensiva människor. Men det betyder inte att det är ett tråkigt land - och det finns mycket att se och göra i den här gamla brittiska kolonin som tidigare hette Ceylon.

Välj mellan fyra olika aktiva gruppresor till Sri Lanka hos TAC. Tvåveckorsresorna ger en bra introduktion till landet och passar bra för dig som har begränsat med tid men vill uppleva så mycket som möjligt ändå. Vi har även en längre version av de resorna, där vi lägger till en extra vecka och även besöker spännande Jaffna längt upp i norr och går lite mer på djupet.

Vår fjärde resa är en budgetresa som passar dig som inte har något emot att dela rum med flera andra för att spara pengar. Där ingår även all mat, vilket gör det enkelt att budgetera för hela resan - allt ingår, och du får mycket för pengarna!

Det går bra att ta med barn på alla våra resor till Sri Lanka. De två första resorna har även avgångar som är singelresor, där du kan välja att bara resa med andra singlar.

Funderar du på vilken av våra resor som passar bäst för dig? Hör av dig så kommer vi med tips och rekommendationer!

solresa-sri-lanla-hikkaduwa

Gruppresa: Strand, hav & kultur på Sri Lanka

Om du vill kombinera kultur och naturupplevelser med strand och hav på vackra och intressanta Sri Lanka kan det här vara rätt resa för dig. Fördelningen är ungefär hälften kultur och resande och hälften avkoppling på stranden eller vid hotellpoolen.
per person
14 dagar
Hela året
4/10
Populär

Rolig rundresa på Sri Lanka: Två aktiva veckor

En prisvärd och familjevänlig gruppresa för dig som vill uppleva många av Sri Lankas höjdpunkter på kort tid. Under två aktiva veckor lär du känna den här spännande och avslappnade ön, som efter inbördeskrig och tsunami nu är fullt redo att ta
per person
14 dagar
Hela året
6/10
sri-lanka-billiga-resor
Familjevänlig

Budgetresa: Högland till Sandstrand på Sri Lanka

Den här prisvärda äventyrsresan till Sri Lanka passar utmärkt för dig som gillar aktivt resande men samtidigt vill ha en fast punkt och inte släpa med hela resväskan överallt. De två första veckorna utgår vi från vackra Kandy, mitt på
per person
21 dagar
Hela året
5/10
äventyrsresor-singelresor-sri-lanka
Vårt tips

Aktiv gruppresa: Sri Lanka runt på tre veckor

Det här är vår mest omfattande gruppresa till Sri Lanka, och du får lära känna det här spännande landet från Jaffna i norr till Hikkaduwa i söder under tre fullspäckade veckor. Den här resan passar både dig som åker till
per person
20 dagar
Hela året
5/10