Just nu: 1.000 kr rabatt på ALLA singelresor!

singelresor-gruppresor-asien

Är du singel och sugen på en resa? Just nu, och fram till den 25 februari 2019, ger vi dig 1.000 kr rabatt på alla våra singelresor!

Singelresorna är speciellt avsedda för dig som åker ensam, eller tillsammans med någon annan än din partner. Inte i första hand för att hitta någon, utan som ett komplement till våra vanliga gruppresor för dig som tycker det låter som en kul idé.

Nytt för i år på våra singelresor är att de flesta har fått ett åldersintervall. Tanken med det är att dina nya resekompisar ska vara i ungefär samma ålder som du. Det finns tre olika intervaller: 21-45, 25-35 och 40-65. Om du är yngre än 21 eller äldre än 65 är du självklart välkommen på våra vanliga gruppresor istället. Vi har även några singelresor utan åldersindelning, för alla från 18 och uppåt.

 

Här hittar du våra singelresor

I kolumnen längst till höger i vår avresekalender ser du enkelt vilka av resorna som är singelresor, och om de har tillräckligt med anmälningar för att de garanterat ska bli av. När de börjar bli fullbokade flaggar vi även för det.

Du ser säkert i avresekalendern att våra singelresor ofta har samma avresedatum som en ”vanlig” resa med samma namn. Då är det två grupper som reser parallellt med varandra, och den ena gruppen består bara av singelresenärer. Era vägar kommer att korsas ibland, eftersom båda grupperna oftast bor på samma hotell och åker till samma ställen under resan. Ibland kan det även lånas in deltagare från den andra gruppen, för att få ihop ett ett tillräckligt stort antal deltagare för att kunna arrangera en extrautflykt till lägsta pris. Men det är två olika grupper, som åker på samma resa. Samtidigt.

Om du vill boka in dig på en singelresa bokar du resan som vanligt, och skriver i fältet ”Reseinformation” att du vill vara med på singelresan.

Hittar du ingen singelresa som passar in i dina planer? Över hälften av de som åker på våra vanliga gruppresor åker ensamma, och en vanlig resa passar lika bra för de flesta. Våra vanliga gruppresor har inga åldersindelningar.

Har du några funderingar kring våra singelresor? Du är alltid välkommen att höra av dig!

Skriv en rad!

Kommentera