Nytt: Familjeresor för ensamstående föräldrar!

familjeresor-för-ensamstående-föräldrar

Nu mjukstartar vi ett nytt koncept: Singelresor för dig som har barn! Vi har redan singelresor, där bara du som åker ensam eller tillsammans med en kompis/förälder etc är välkomna. Och vi har familjeresor, där alla familjekonstellationer är välkomna (och det inkluderar självklart ensamstående föräldrar). Nu kombinerar vi de båda koncepten, och lanserar familjeresor där alla föräldrar i gruppen är ensamstående!

Gemensamt för alla våra resor – familjeresor, singelresor och alla andra resor – är att man åker i grupp under ledning av en kunnig lokal guide. Fokus ligger på att resa runt och uppleva mycket. Vill du bara ligga på en strand i två veckor rekommenderar vi en charterresa istället. Men om du och resten av familjen tycker det är kul att upptäcka nya städer och ställen utan att behöva planera alla detaljer själva passar våra resor perfekt.

I år finns ett litet antal singelavgångar på våra familjeresor, för dig som tycker det låter som ett kul koncept. På de här familjeresorna finns speciella avgångar för dig som är ensamstående eller av andra anledningar reser ensam med barn:

Familjeresa: Vietnam från Norr till Söder [TAC+]

13 dagar. Från 4 år. Singelavgångar den 6 och 15 juli 2018.

 

Familjeresa: Djungel, Elefanter & Hav i Thailand [TAC+]

12 dagar. Från 5 år. Singelavgång den 11 augusti 2018.

 

Familjeresa: Äventyr genom norra Indien [TAC+]

10 dagar. Från 5 år. Singelavgång den 22 september 2018.

 

De här avgångarna är ett test av konceptet, och förhoppningsvis kommer vi att kunna erbjuda fler avgångar för ensamstående på våra familjeresor under 2019. Om du inte hittar någon resa som passar i år är ni självklart välkomna att åka på en av våra vanliga familjeresor istället – eller på en av våra vanliga singelresor. Barn är välkomna på dem också, även om de inte i första hand är tänkta för dig som reser med barn.

 

Skriv en rad!

Kommentera