Billig och barnvänlig aktiv gruppresa till spännande Borneo!

Lär känna nordvästra Sarawak på vår familjevänliga äventyrsresa, som passar dig som vill upptäcka Borneo på ett enkelt och billigt sätt! Upplev Borneos unika natur, djurliv och kultur på den här gruppresa där man bor på samma ställe under nästan hela resan - perfekt för dig som reser med barn eller bara vill ha en fast bas och slippa packa packa väskan varje dag, men samtidigt vill uppleva mycket mer än man gör på en charterresa.

Borneo är världens tredje största ö, och den är uppdelad på tre olika länder: Malaysia, Indonesien och lilla Brunei. Norra Borneo hör mestadels till Malaysia, och vår barnvänliga gruppresa utgår från staden Kuching i Sarawak-provinsen, som bjuder på en intressant blandning av gammalt och nytt, och av många olika kulturer.

Borneo har klassiskt regnskogsklimat, med en dagstemperatur runt 30 grader året runt, som sjunker till runt behagliga 23-24 grader på nätterna. Till skillnad från till exempel Thailand regnar det året runt på Borneo, men mest regn får man vara beredd på i december och januari, och minst från mars till maj.

Äventyrsresan arrangeras i samarbete med vår lokala samarbetspartner, som även tar emot volontärer på skolor och förskolor i Kuching. Du kan även volontärarbeta med orangutanger i Taiping i norra Malaysia. Är du intresserad av att kombinera din äventyrsresa med volontärarbete? Det gör du enklast genom att boka hela resan hos vår systerorganisation IndiGo Travel.

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.