Stöd fattiga barn i Thailand genom din resa!

i-mina-skor

När du bokar en äventyrsresa med TAC går en del av resans pris direkt till vår fond I Mina Skor. Pengarna i fonden går helt oavkortat till att hjälpa barn från fattiga familjer i Thailand, och vi följer upp på plats så varje krona används på bästa sätt.

 

Stöd till barn från familjer med HIV/AIDS

Under 2019 fokuserade vi det mesta av hjälpen till vår hemmaplan i norra Thailand. Här sponsrar vi barn från familjer där en eller båda föräldrarna lever med HIV/AIDS. Vi betalar barnens skolgång och skoluniformer, ser till att de har mat och kläder, och uppvaktar med presenter på barnens födelsedagar och till jul. 2019 stod bland annat två cyklar på önskelistorna, från barn som aldrig ägt en cykel tidigare.

Sponsorskapet går genom stiftelsen Dr Sem Pringpruangkeo Foundation, som hjälpt över 1.000 barn i samma situation i norra Thailand sedan 2001. Vi är glada och stolta över att få vara en av deras samarbetspartners, tillsammans med bland annat Toyota i Thailand och en stor bank i Singapore.

Just nu har vi fem fadderbarn genom det här programmet, och vi hoppas att vi snart får möjlighet att hjälpa fler.

 

Vill du vara med och stötta de här barnen?

Det enda du behöver göra är att boka en äventyrsresa med TAC, eller en volontärresa med vår systerorganisation IndiGo Travel. Då går automatiskt en del av priset för din resa till fonden, och pengarna går helt oavkortat till barnen. Vi följer alltid upp på plats i Thailand, och ser till att pengarna verkligen används till det de är avsedda för. Vi har tät kontakt med både stiftelsen som administrerar stipendierna, barnens föräldrar, och förstås även med barnen själva.

Vår belöning är att få se barnen växa upp under bättre förhållanden de annars skulle ha möjlighet till, och få glada och tacksamma leenden när vi uppvaktar med presenter. Så – som vanligt vill vi tacka våra resenärer och volontärer för att ni hjälper oss att hjälpa – utan er skulle det här projektet inte finnas! ❤

i-mina-skor-2018

Skriv en rad!

Kommentera