Ny ungdomsresa på spännande Borneo!

ny-ungdomsresa-borneo

Är du mellan 18 och 29? Älskar du djur och naturupplevelser utöver det vanliga? Då kan vi varmt rekommmendera vår nya ungdomsresa till Borneo!

Den nya resan startar och avslutas i Kota Kinabalu, och på den här både actionfyllda och avkopplande ungdomsresan får du trekka, uppleva lokal kultur,  hänga med orangutanger och björnar, uppleva djungeln från första parkett i Kitabatangan-floden — tre gånger om — och snorkla runt ön Pandan Pandan!

Borneo är ett unikt resmål, och på den här resan hinner du med massor på relativt kort tid. Vi vågar lova att den här resan kommer att ge dig minnen för livet.

 

En prisvärd ungdomsresa – och resekompisar får du på köpet

Vår nya ungdomsresa till Borneo är dessutom ovanligt prisvärd — fokus ligger på upplevelser och inte på lyxigt boende, så vi har lyckats pressa ned priset rejält!

Resan är på 10 dagar, och du reser i en grupp med andra mellan 18 och 29 och en duktig lokal guide. Den här resan startar ungefär en gång i månaden, med start i slutet av mars 2024.

Vad som ingår i resan och planeringen dag för dag hittar du här.

Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig! 🙂


Är du över 29? Vi har även andra gruppresor till Borneo, som är öppna för alla åldrar. Här hittar du även två spännande familjeresor, för dig som är intresserad av att uppleva Borneo tillsammans med dina barn!

Skriv en rad!

Kommentera