Billigare gruppresor i Asien 2024

billiga-gruppresor-asien-2024

Nu är det ju strax dags för ett nytt år igen, och för oss på TAC betyder årsskiftet att vi uppdaterar priser och annat på våra resor inför det kommande året. I vanliga fall brukar det betyda att vi är tvungna att göra prishöjningar av olika anledningar — fast vi egentligen inte vill. Men i år har det varit kul att uppdatera priserna, eftersom vi har fått möjlighet att sänka dem på många av våra resor!

Nästan alla våra gruppresor till Asien har fått lägre pris inför 2024 än de haft de senaste månaderna, eftersom inflationen har minskat och den svenska kronan nu är värd mer jämfört med utländska valutor än den var i höstas. Det betyder att de priser vi betalar till våra lokala samarbetspartners i många länder har blivit lägre, och det betyder även att du får mer för dina svenska pengar när du reser utomlands.

 

De här resorna är billigare från årsskiftet

Utöver den stärkta svenska valutan har vi dessutom fått igenom ordentliga prissänkningar på många resor inför 2024. Det innebär att du får exakt (eller nästan exakt) samma resa som tidigare, men till betydligt lägre pris i många fall! Det gäller framför allt våra gruppresor i Nepal, Indien och Sri Lanka, samt alla våra ungdomsresor i olika länder i Asien. På vissa resor har vi fått så stora prissänkningar av våra lokala samarbetspartners att vi har kunnat sänka våra priser med upp till 40 % jämfört med priserna för 2023!

Vi hoppas att du vill vara med och fira våra nya låga priser, och att du tittar på våra resor när du är sugen på en gruppresa i Asien framöver. Nu får du mer pengar över till annat under resan, och kanske har råd med den där resan som du var sugen på den inte riktigt hade pengar till tidigare. Nu när alla Covid-restriktioner borta i alla länder också ser vi fram emot ett härligt reseår med massor av spännande upplevelser under 2024! 🙂

Skriv en rad!

Kommentera