Boka tidigt: 10% rabatt på alla ungdomsresor!

ungdomsresor-rabatt-asien

Är du mellan 18 och 29 och gillar att planera i god tid? Nu får du 10% i rabatt på alla våra ungdomsresor, om du bokar minst nio månader innan avresa!

Rabatten gäller alla ungdomsresor, där du reser tillsammans med andra unga i åldern 18 till 29. Våra ungdomsresor är precis som alla våra andra resor intressanta och varierade gruppresor med lokala reseledare, så du får inte bara hjälp med planeringen och det praktiska utan även resekompisar i din ålder på köpet. De här resorna passar perfekt för dig som planerar att åka ensam – över hälften av dina nya resekompisar startar också som soloresenärer – men åker du tillsammans med någon är ni självklart lika välkomna.

Vi har många ungdomsresor på mellan 8 och 35 dagar i Thailand, Indonesien, Vietnam, Kambodja, Laos, Malaysia, Singapore, Sri Lanka, Indien, Nepal, Borneo, Kina och Japan. Flera av resorna går genom två eller i vissa fall tre länder, så här finns massor att uppleva på ett ekonomiskt, praktiskt och kul sätt.

 

Varför ska du boka din resa tidigt?

Ibland är det förstås svårt att veta exakt när man kan åka när man planerar en resa långt i förväg – men om du har möjlighet att boka din resa senast nio månader innan den startar finns det flera fördelar:

  • Du försäkrar dig mot framtida prishöjningar. Att höja priserna tycker vi aldrig om att göra, men ibland måste vi justera våra priser på grund av höjda priser från våra lokala samarbetspartners eller valutaförändringar. Har du redan bokat resan gäller det gamla priset för dig även om resans pris höjs.
  • Du får garanterat en plats på resan. Det händer ganska ofta att våra resor blir fullbokade.
  • Flygbiljetter blir oftast dyrare om man väntar till sista minuten med att boka dem.
  • Du kan planera din resa i god tid, utan stress.
  • Du sparar pengar! Rabatten på 10% betyder att det finns tusenlappar att spara för dig som bokar tidigt!

 

Det här krävs för att få rabatten på våra ungdomsresor:

  • Att du är mellan 18 och 29 när resan startar
  • Att du bokar minst 9 månader i förväg
  • Att du betalar depositionen på 30% av resans pris inom en vecka från bokningstillfället. Resten behöver du inte betala förrän två månader innan avresa.

Svårare än så är det inte! 😊


Funderar du på vilken av våra ungdomsresor som passar bäst för dig? Hör gärna av dig så kommer vi med tips!

Skriv en rad!

Kommentera