Nu kan du åka på en gruppresa på Transsibiriska järnvägen!

gruppresor-transsibiriska-järnvägen

Från och med nu har vi två nya resor, där man mestadels tar sig fram med den legendariska Transsibiriska järnvägen genom Ryssland, Mongoliet och Kina. På våra resor ingår mycket mer än en tågbiljett, och vi stannar på många intressanta ställen längs vägen för att få ut så mycket som möjligt av resan.

Den första resan är på 16 dagar, och går från Peking till Moskva. Här följer vi transmongoliska järnvägen från Peking till Ulan Bator, bor i ger-tält i Terelj nationalpark i Mongoliet och upplever två dagar vid Bajkalsjön i Sibirien innan det är dags för en långresa på tre dygn med transsibiriska järnvägen genom Sibirien och in i den Europeiska delen av Ryssland. resan avslutas i Moskva.

Du kan även välja en resa på 20 dagar, åt andra hållet. Då startar vi i St Petersburg och åker till Moskva via mysiga lilla Suzdal. På dag 7 startar resandet med transsibiriska järnvägen, som vi stannar på tills vi kommer till Irkutsk. Där väntar homestay med hemlagad mat vid Bajkalsjön innan det är dags att byta till transmongoliska sträckningen, som vi följer till Ulan Bator och så småningom ända till Peking.

På båda resorna sover man på nattåg vissa av nätterna, men över hälften av resornas övernattningar är på hotell och i homestay. Resorna är tillgängliga från april till oktober, och sommarens avgångar börjar redan bli fullbokade – så skynda dig att boka om du vill åka redan i år. Vi åker i små grupper med högst 12 personer, plus en lokal expertguide.

Låter det spännande? Läs gärna mer om våra resor, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller funderingar!

Skriv en rad!

Kommentera