Just nu: Sommarrea på sommarresor!

sommarresor-asien-rabatt

Inte bokat din sommarresa ännu? Från och med idag får du 10% rabatt på ett stort antal av våra resor! Rabatten gäller resor som startar mellan den 1 maj och 31 augusti 2018, och för att kunna ge rabatten måste vi ha din betalning senast måndag 30 april.

Hos oss på TAC hittar du gruppresor, rundresor och äventyrsresor i grupp. Vi är experter på resor till Asien, och strävar alltid efter att erbjuda intressanta resor till bästa pris. Våra resor passar alla åldrar, och är ett enkelt och smidigt sätt att resa runt i Asien utan att behöva ordna allt det praktiska själv. Samtidigt får du uppleva mycket mer på våra rundresor än om du åker på en charterresa och stannar på samma ställe under hela resan. Kortfattat: RES mer, upplev mer, betala mindre och få trevligt ressällskap på köpet!

Vi har även familjeresor, som är speciellt utvalda rundresor för dig som åker med barn. Här åker ni tillsammans med andra barnfamiljer och en erfaren lokal expertguide – för barnen är det ofta en extra bonus att hitta nya kompisar från andra länder under resan.

Reser du ensam? Då kan en av våra singelresor vara ett kul alternativ. Här är alla välkomna utom de som åker med en partner! Det handlar inte om någon matchmaking, utan bara ett lite annorlunda sätt att resa – ensam, fast i grupp. Även på våra andra gruppresor åker över hälften av deltagarna på egen hand, så om du inte hittar någon singelresa som passar i dina planer kan en av de vanliga resorna passa lika bra.

 

Sommarrabatten gäller på följande resor:

Borneo: Rabatten gäller samtliga resor (även familjeresorna)

Burma: Rabatten gäller samtliga resor

Indien: Rabatten gäller samtliga resor (även familjeresan och singelresorna)

Indonesien: Rabatten gäller Samtliga resor (även singelresorna)

Kambodja: Rabatten gäller på alla resor (även singelresorna)

Kina: Rabatten gäller samtliga resor (även familjeresan)

Laos: Rabatten gäller samtliga resor

Malaysia: Rabatten gäller samtliga resor (även singelresorna)

Sri Lanka: Rabatten gäller samtliga resor (även familjeresan och singelresorna)

Thailand: Rabatten gäller på samtliga resor (även familjeresorna och singelresorna)

Vietnam: Rabatten gäller på samtliga resor (även familjeresorna och singelresorna)

 

Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter eller sista minuten-erbjudanden. Uppge ”sommarrabatt” när du bokar, så dras rabatten av på din faktura.

Skriv en rad!

Kommentera