Nu har vi fler resor och fler avgångar!

gruppresor-rundresor-asien-thailand

TAC har utökat sortimentet, och erbjuder nu både fler resor och betydligt fler avgångar än tidigare. Vi har redan lagt till fler resor i Thailand, Kambodja, Vietnam, Laos, Kina, Indien och Malaysia. Nu finns det resor som startar flera gånger i månaden till alla de länderna, så det blir lättare för dig att hitta en avgång som passar.

De nya resorna har garanterad avgång ett helt år framåt, så du inte behöver vänta på att de ska komma upp i tillräckligt många deltagare och bli garanterade.

 

TAC+

Vi har även börjat sälja resor som innehåller lite mer aktiviteter än tidigare. De resorna kallar vi TAC+, och förutom att fler utflykter ingår i priset från början är även standarden på boendet lite högre, och maxantalet lägre än på våra andra resor. På resorna under TAC+ är det aldrig fler än 12 deltagare.

Med andra ord passar de resorna för dig som vill ha lite mer serverat från början och planera mindre själv, vill ha lite mer påkostat boende och resa i en mindre grupp. Hittills har vi TAC+ resor i Thailand och Kambodja, men fler kommer inom kort.

Saknar du resor till något land i Asien? Hör gärna av dig – vi håller som bäst på att bestämma vilka resor vi ska lägga till inför nästa år, och vi vill gärna veta vad du tycker saknas så vi kan erbjuda något för alla! 🙂

Skriv en rad!

Kommentera