Sista minuten-priser på gruppresor till Asien!

sista-minuten-gruppresor-rundresor-asien

Planerar du en resa med kort varsel? Från och med nu sänker vi priset på många av våra avgångar inom de närmaste månaderna, eftersom både vi och våra lokala samarbetspartners hellre fyller upp de platser som finns kvar på resorna än låter dem vara tomma!

Det betyder att det finns stora pengar att spara – just nu ger vi upp 5.000 kr i rabatt på några av våra redan prisvärda gruppresor, rundresor och familjeresor runt om i Asien. Våra sista minuten-erbjudanden hittar du här!

 

Sista minuten till Asien – så här funkar det

De här resorna blir ofta snabbt fullbokade, och det är först till kvarn med betalning som får plats. Vi kan därför inte garantera att du får en plats på resan förrän vi fått in din betalning och hunnit säkra en plats åt dig.

Vi rekommenderar att inte boka flygbiljetten förrän du fått en slutlig bekräftelse från oss. Observera att startdatumet är det datum resan påbörjas i landet. Ofta behöver du starta från Sverige dagen innan för att passa in ankomsten.

För att få specialrabatten behöver du bara göra två saker: Gilla oss på Facebook om du inte redan har gjort det, och klicka på länken för att hitta rabattkoden. Skriv in den i din bokning, så drar vi av rabatten på din faktura. (Har du inte Facebook? Vi tycker om dig ändå! Maila oss så skickar vi koden.)

Erbjudandena på den här sidan byts ofta ut och antalet platser är begränsade – så vänta inte för länge med att boka om du har hittat en resa du vill åka på.

 

Planerar du en resa längre fram? Vårt grundtips är att inte vänta med att boka och vänta på en eventuell sista minuten-rabatt, eftersom många av våra resor blir fullbokade ganska långt i förväg. Vi har bara möjlighet att ge specialpris på vissa utvalda resor, där våra lokala samarbetspartners sänkt priset för oss.

 

Skriv en rad!

Kommentera