Ressugen? Boka nu så blir det billigare!

billiga-resor-2018

Vid årsskiftet måste vi tyvärr höja priset på vissa av våra resor. Vi strävar efter att alltid ha så låga priser som möjligt, men när våra lokala partners höjer de priser vi betalar till dem måste vi följa efter. MEN – den goda nyheten är att det fortfarande går att komma lika billigt undan även på de resorna!

Våra samarbetspartners i Asien har två olika prissättningssystem. Vissa höjer priserna för resorna vid årsskiftet, och en resa som kostar 5.000 kr om du åker i december kan kosta 6.000 i januari. Där kan vi inte påverka priset, men ett grundtips är förstås att åka i år, om du till exempel väljer mellan en resa i december eller i januari.

Några av våra andra partners höjer också priserna den 1 januari, men här är det enklare att spara pengar och vi delar gärna med oss av det här tipset:

Även om du planerar att resa under 2018 får du resan till samma pris som i år, och det räcker att du betalar anmälningsavgiften i år!

Det gäller bland annat på de här resorna:

Alla de här resorna arrangeras i samarbete med lokala välgörenhetsorganisationer, och all mat ingår. De kommer att vara prisvärda och bra även i fortsättningen, men om du bokar innan den 31 december 2017 sparar du pengar! Hör av dig om du vill veta mer! 🙂

Skriv en rad!

Kommentera