Spännande äventyrsresor och aktiva gruppresor genom Burma/Myanmar!


OBS: På grund av militärkuppen i Myanmar den 1 februari 2021 är läget i landet osäkert och vi vet inte när vi kan ta emot resenärer här igen. Vår förhoppning är att stridigheterna tar slut inom kort och att att den folkvalda regeringen får tillbaka makten. Vi har dock inga resor inplanerade förrän tidigast under 2025. 


Upptäck Burma på en av våra äventyrsresor! Här hittar du flera aktiva gruppresor till Burma, där du slipper lägga din tid och energi på att hitta någonstans att bo, boka bussbiljetter och hitta till de ställen du vill besöka. 

Att resa runt på egen hand i Burma kan vara lite knepigt. Landet öppnade upp på allvar för turism för bara några år sedan, och det är brist på hotell. Man bör boka långt i förväg för att slippa lägga tid och energi på att leta efter ett ledigt rum på varje nytt ställe man kommer till, och infrastrukturen är fortfarande under uppbyggnad.

På vår äventyrsresa till Burma slipper du de problemen. Du kan bara hänga med och ta dagen som den kommer.

Vår gruppresa genom Burma börjar och slutar i Rangoon, och tar dig genom både Burmas mest populära turistdestinationer, som mytomspunna Mandalay, den fascinerande ruinstaden Bagan och vackra sjön Inle, men också till mindre kända ställen som Kalaw, där du kan gå på trekking och se ett Burma som inte många turister får uppleva. Två inrikesflyg ingår, för att du ska hinna se så mycket som möjligt under din resa.

Välkommen till vårt Burma - eller Myanmar, som ju landet officiellt heter. Men eftersom Myanmar är ett namn som militärdiktaturen införde mot folkets vilja använder vi i första hand det gamla namnet. Passa på att upptäcka det här spännande landet nu, medan det fortfarande är relativt genuint och oförstört!

gruppresa-burma-myanmar-bagan

Aktiv resa: Upplev Burmas höjdpunkter [TAC+]

OBS: På grund av militärkuppen i Myanmar 2021 är läget i landet osäkert och vi vet inte när vi kan ta emot resenärer här igen. Vår förhoppning är att stridigheterna tar slut inom kort och att att den folkvalda regeringen får tillbaka
15 dagar
Hela året
6/10