Äventyrsresor, aktiva gruppresor och singelresor genom Burma/Myanmar!

Upptäck Burma på en av våra äventyrsresor! Här hittar du två aktiva gruppresor till Burma, där du slipper lägga din tid och energi på att hitta någonstans att bo, boka bussbiljetter och hitta till de ställen du vill besöka. 

Att resa runt på egen hand i Burma kan vara lite knepigt. Landet öppnade upp för turism för bara några år sedan, och det är brist på hotell. Man bör boka långt i förväg för att slippa lägga tid och energi på att leta efter ett ledigt rum på varje nytt ställe man kommer till, och infrastrukturen är fortfarande under uppbyggnad.

På våra äventyrsresor till Burma slipper du de problemen. Du kan bara hänga med och ta dagen som den kommer. Du har även möjlighet att välja till vissa aktiviteter under resans gång, för att göra det så flexibelt som möjligt för dig. Du betalar bara för de extraaktiviteter du vill vara med på, och kan välja att göra något annat på egen hand om du hellre vill det. För dig som åker solo eller med någon annan än en partner finns även några singelresor om året till Burma.

Båda äventyrsresorna börjar och slutar i Rangoon, och tar dig genom både Burmas mest populära turistdestinationer, som mytomspunna Mandalay, den fascinerande ruinstaden Bagan och vackra sjön Inle, men också till mindre kända ställen som Kalaw, där du kan gå på trekking och se ett Burma som inte många turister får uppleva. Skillnaden mellan gruppresorna är, förutom längden, att den kortare ger en inblick i Burma under två intensiva veckor - och där ingår även en flygbiljett från Inle till Rangoon i priset, för att vi ska hinna med så mycket som möjligt. Den längre resan går mer på djupet, tempot är lite lägre, och vi tar oss tid att besöka fler platser. Den kortare resan har deltagare från hela världen, medan den längre mestadels brukar ha resenärer från Holland och Belgien.

Välkommen till vårt Burma - eller Myanmar, som ju landet officiellt heter. Men eftersom Myanmar är ett namn som militärdiktaturen införde mot folkets vilja använder vi i första hand det gamla namnet. Passa på att upptäcka det här spännande landet nu, medan det fortfarande är genuint och oförstört!

singelresor-burma-myanmar-äventyrsresa

Aktiv gruppresa: Burma på 2 fullspäckade veckor

I Burma/Myanmar finns något för alla som är intresserade av kultur, historia, religion - eller bara av att resa till nya och spännande platser. I april 2016 installerades den första folkvalda regeringen i Burma efter över 50 år av våldsamt militärstyre – och
per person
13 dagar
Hela året
6/10
myanmar-burma-äventyrsresor
Vårt tips

Prisvärd äventyrsresa genom spännande Burma

Upplev Burma på djupet på den här äventyrsresan som tar dig till både kända och okända platser i det här spännande landet. Att resa i Burma på egen hand kan var lite knepigt. Det är svårt att hitta bra hotell
per person
20 dagar
Hela året
6/10
gruppresa-burma-myanmar-bagan
Populär

Aktiv resa: Upplev Burmas höjdpunkter [TAC+]

På den här resan genom spännande Burma får du uppleva alla "måsten", och dessutom upptäcka oexploaterad landsbygd utanför den lilla staden Myaing och vandra i vackra Kalaw. Utforska fascinerande Bagan med alla dess tempel, lär känna klassiska Mandalay och njut
per person
15 dagar
Hela året
6/10