Resa ensam? Letar du efter en reskompis till nästa äventyr?

Hitta reskompisar online!

Oftast tar det inte lång tid innan man möter andra ensamresenärer på soloresa genom Asien. Vi har tidigare tagit upp frågan om hur man reser ensam och försökt att ge tips hur man träffar, men om man hellre vill träffa och lära känna reskompisar innan avresa?

Idag finns alla möjligheter att lära känna andra resesugna. Personer som kanske delar dina intressen, bor i samma stad eller du helt enkelt bara klickar med. En resa kan bli så mycket roligare om man har en kompanjon och reskamrat som känns skönt att hänga med. Utbyt idéer, skratta och vem vet, en livslång vänskap kan formas.

Efter flera förfrågningar har vi tagit fram Vi Drar! ett forum för att få människor att mötas online.

Skriva en kort introduktion om dig själv, vart du vill åka och vips så är ”reskompismagneten” igång. Du kan självklart svara på andras inlägg och om det känns rätt och fortsätta prata på Facebook eller genom andra kanaler.

Med forumet hoppas vi kunna ge er som användare ett mervärde, en chans att få till minnesvärda ögonblick tillsammans med andra. Upplevelser kan gärna delas och förstärks många gånger i grupp. Men med fel sällskap kan det istället för ett moment of a lifetime bli en pina! Vi Drar! är alternativet till gruppresor där man placeras och förväntas bli en del av något man kanske inte har full koll på innan avresa. Reka läget och riskera inte spilla tid och pengar på en resa där du inte kommer trivas! Testa, det är gratis!

Vi Drar! – Hitta Reskompisar Online

Hitta reskompisar online!
Hitta reskompisar online!