Bergsvandring, Vilda Djur och Regnskog – 3 Nya Resor till Borneo!

Sukau

Cykla genom nationalparken Kintabalu, möt solen på Lows Peak och åk nedför Kinabatangan floden på nattsafari i en eldriven båt. Vi har designat tre nya resor till de norra delarna av Borneo och öppnar därmed upp en helt ny destination!

Borneo är känt för sin orörda tropiska natur och rika djurliv men har också en intressant historia. På våra tre resor ger vi dig som ”äventyrare” en inblick i flora och fauna och hur denna speciella ö utvecklats genom tiden.

På åtta dagars resan har vi fokus på aktiviteter, perfekt för dig som har intresse av att cykla, forsränna och vandra och vill få ut maximalt av din tid på Borneo!

Våra två 12 dagars resor har både cykling, vandring och safari i regnskog på resplanen. Äventyr & Regnskogsexpedition på Nordöstra Borneo är en högkvalitativ upptäcktsresa genom Norra Borneo med prisbelönt övernattning i regnskogsmiljö i Sukau. En lite mer budgetorienterad variant är Cykel & Djungelsafari på Borneo, som också har en lite annorlunda design när det kommer till upplevelsen i regnskogen.

Vill du resa?! Skicka oss ett mail eller ring!