Avsluta din gruppresa i Singapore!

 

Vår långa resa genom Malaysia avslutas med tre dagar i Singapore - som både är en stad och ett eget land. Till ytan är hela landet ungefär lika stort som London, men här bor nästan sex miljoner människor. Singapore blev självständigt från Malaysia 1959 och har sedan dess gått från att vara ett u-land till ett i-land.

Säg Singapore och de flesta tänker på tuggummiförbud, shopping och affärsresenärer. Men det finns otroligt mycket mer att upptäcka i Sydostasiens minsta land. Singapore är världens 5:e mest besökta stad med över 9 miljoner turister som reser dit varje år, och det är lätt att förstå varför det är så populärt.

Singapore ligger bara några mil från ekvatorn och har därför ett stabilt tropiskt klimat året om så man kan åka dit när som helst. December är dock inte den bästa månaden - då regnar det ovanligt mycket.

singelresor-malaysia

Aktiv gruppresa: Genom Malaysia och Singapore

En intressant gruppresa för dig som gillar olika kulturer, djur och natur, sol och bad och storstadspuls - här får du allt i ett! Upplev mångkulturella Malaysias rika flora och fauna, njut av strandliv, lär känna den spännande blandningen av
21 dagar
Hela året
6/10