”Äventyrsresan till Indien – det bästa jag gjort!”

omdome-the-adventure-crowd-tac-feebback-recension

Vi vill gärna dela med oss lite feedback från en av våra resenärer till Indien. Tindra från Täby utanför Stockholm åkte på äventyrsresa till Indien med oss. Valet föll på en fyra veckor lång budgetresa genom Indien som börjar i Delhi och slutar i Goa. Vi låter hennes omdöme om resan tala för sig själv:

 – Jag visste inte vad jag hade för förväntningar innan jag åkte, men resan blev det bästa jag har gjort, och resan till Indien var den helt perfekta kombinationen av berg, städer, öken och strand och avslutades med volontärarbete!

eventyrreise-india

– Den började i norr och vi avslutade i söder och vi hann på vägen uppleva så himla mycket. Indien är ett extremt intressant land och den enorma storleken gör att landet har massor att erbjuda. Vi reste som en liten sammansvetsad grupp med fantastiska guider! Jag uppskattar att vi reste mycket på nätterna så att vi på dagarna istället kunde uppleva så mycket som möjligt. Från Indien kommer jag ta med mig många oförglömliga ögonblick, inte minst när vi tog kameler ut i öknen, drack Kingfisher på en sanddyna innan vi dansade runt en lägereld och tillslut sov under bar stjärnklar himmel mitt ute i ingenstans!

aventyrsresa-indien

– Jag rekommenderar tveklöst den här resan till alla som funderar på den och det finns inget med min upplevelse jag skulle velat ändra på. Har du kort om tid men vill uppleva så mycket som möjligt skulle jag också rekommendera dig att åka på den här resan!

frivillig-arbeid-goa-india

– Det är 4 fullspäckade veckor och man får uppleva så mycket av den indiska kulturen, helt olika klimat, och hinner även ge tillbaka till landet genom avslutande volontärarbete vilket är en oförglömlig upplevelse det med! Ett litet tips bara är att äta probiotika tabletter innan och under resan… Jag var den enda av de jag reste med som gjorde det och jag var också den enda att inte bli magsjuk…

Foto: Tindra Hallgren

Skriv en rad!

Kommentera