Vad tycker vi? Är du intresserad av en av våra resor men inte säker på om den passar för dig? Fråga oss gärna – vi som driver TAC har rest massor i Asien och ger oss inte förrän vi hjälpt dig att hitta en resa som känns helt rätt för dig.

Vad tycker andra? Nedan hittar du lite feedback från tidigare resenärer på några av resorna, som inspiration för dig som letar efter en resa som passar dig.

Vad tycker du? Har du redan bestämt dig för en resa? Kolla avresekalendern för att se när du kan åka! Eller är du bara ressugen men osäker på vart du vill åka? Hör av dig och berätta lite kort om vem du är, vilka förväntningar du har på din resa, när du planerar att åka och hur länge du vill vara borta, så tar vi fram några förslag på resor som vi tror du kommer att gilla. Få svar på dina frågor genom att maila oss på info@theadventurecrowd.se, alternativt ring 076-56 03 844 eller använd formuläret längst ned på sidan 🙂

Simone i Indien

"Underbar resa genom Rajasthan. Det är en vacker del av Indien med fina människor. Vår guide Suryabhan (Sunny) var fantastisk. Trevligt sällskap och en varm och bra människa! Tack vare de erfarna chaufförerna kände jag mig aldrig rädd, inte ens i Delhi. Rekommenderar verkligen den här resan!"

Marco i Laos/Thailand

"Allt har funkat kanon och jag har inget att klaga på. Laos var otroligt vackert, och mitt tips till andra är att vara beredda på att vägarna inte är så bra och att boendet är ganska basic på vissa ställen, men jag längtar redan tillbaka dit. Fast nästa sommar blir det nog Vietnam först! :) "

Maja i Nepal

"Jag har haft en fantastisk tid i Nepal. Kan verkligen rekommendera alla att åka dit – spännande kultur, trevliga människor och otroligt vackra bergslandskap. Stort tack för att ni hjälpte mig få ihop allting innan jag åkte!"

Liv i Indien

"Jag vill tacka för en mycket bra resa, och för den hjälp jag fick innan jag åkte. Era rekommendationer var klockrena – södra Indien är som gjort för mig. Alla var så vänliga och tillmötesgående och det här är en resa som passar alla – oavsett ålder! Tack igen!"

Lisette i Indien

Allt var superbra! Snabbt och enkelt att boka, bra hemsida med tips inför resan, bra pris, bra guide och en trevlig grupp. Fick även bra service innan avresa. Jag kommer att boka med er igen!

Johanna i Burma

"Jag har ett tips till de som funderar på att åka ensamma till ett land som Burma – Åk! Men åk gärna på en gruppresa som den här. Allt blir mycket enklare, och man slipper oroa sig för säkerheten eller för att hitta rätt."

Johan i Kina

"Fantastisk resa med sköna människor. Rekommenderar den varmt till alla som är sugna på en annorlunda och prisvärd resa där man får uppleva massor. Längtar redan tillbaka till Kina!"

Jennifer i Vietnam

"För alla som funderar på en resa till Vietnam rekommenderar jag att välja den längre av resorna, där man även besöker Sapa. Vistelsen där var pricken över i för mig. Det var så intressant att se hur lokalbefolkningnen bor och vara en del av deras vardag för ett par dagar."

Fredrik i Nepal

"Den här resan var över alla förväntningar. Ett mycket prisvärt sätt att uppleva Kathmandu & vandra i Himalaya. Tips! - var beredd på att trekkingen är ganska tuff. Det är flera timmars vandring på steniga stigar på hög höjd. Bra vandringskängor är ett måste."

Christoffer i Vietnam

"Stort tack för all hjälp innan jag åkte! Det märks att ni faktiskt har koll på de länder ni säljer resor till... jag kollade lite med ett annat företag innan jag fick kontakt med er, och de svar jag fick av dem kändes som de googlade fram. Och ändå var det mesta fel!"

Candace och Mariah i Thailand

"Vi är jättenöjda med vår resa. Vi var lite rädda att det bara skulle vara pensionärer vi åkte med men det var en bra blandning – från 20 till 67! Vi gillade att det är flexibelt med vad man ska göra vissa dagar, att man kan hoppa på det man vill."

Annica i Thailand

"Det här var fjärde gången jag var i Thailand, och det var den absolut bästa. Tidigare har jag backpackat som 19-åring och åkt på två charterresor. På den här resan får man det bästa av båda världarna – resa runt och uppleva saker utan att behöva planera och styra upp alltid själv."

Anders och Kicki på Bali/Java

"Vi hade en jättebra resa på alla sätt. För oss passade det perfekt att få det praktiska med hotell och transport ordnat men ändå få uppleva mycket under resan och inte bara ligga på en strand i tre veckor. Vi kommer att rekommendera er!"

Alayna i Indonesien

"Tack så mycket för en bra resa. Allt fungerade bra och jag tyckte det var bra att man hela tiden själv kunde välja vad man skulle äta eftersom jag bara äter mat tillagad på ett speciellt sätt på grund av min religion. Borobudur och Prambanan var fantastiskt att få se i verkligheten!"

Elisabeth på Sri Lanka

"Det här var min andra resa till Sri Lanka. Första gången åkte jag charter och låg på samma strand i två veckor. Avkopplande, men inte jättespännande. Därför gillade jag den här resan mycket mer. Klart prisvärd också!"

Joakim, Mia och Dennis i Kambodja

"Vi gillade verkligen blandningen av resande, home stay och volontärarbete. Enda lilla minuset är att det var galet varmt i april – vi rekommenderar den här resan på alla sätt, men åk gärna en annan tid på året när det är svalare."

Carina på Sri Lanka

"Ett utmärkt sätt att uppleva Sri Lanka utan att det kostar en förmögenhet. Var beredd på enkelt boende – vill man ha lyx är det här inte rätt resa – men det var trevligt att resa ihop med andra och jag skulle inte tveka att åka på en sån här resa igen. Kanske blir Nepal till sommaren!"

Stefan och sonen Liam på Bali

"Den här resan passade utmärkt för oss. Den är barnvänlig men jag hade minst lika roligt som Liam. Tack för tipsen om vad man kan göra på helgen – det blev både vattenparken och zipline. Nu har jag fått lova Liam att det ska bli en liknande resa nästa år, så jag återkommer!”

Frågor eller funderingar? Kontakta oss!